Building Network

Kom i dialog med bygherrer, rådgivere og entreprenører i København


Dato og tid

Mandag d. 4. februar 2019 kl. 12:30 til 16:30

Tilmeldingsfrist

Mandag d. 4. februar 2019 kl. 11:30

Sted

Copenhagen Marriott Hotel
Kalvebod Brygge 5
1560 København
Denmark

Arrangør

Building Network
+45 93 85 75 75
ml@buildingnetwork.dkDer er fuld gang i byudviklingen i København, ligesom der også er planlagt mange nye spændende bygge- og anlægsopgaver i hovedstadsområdet. Er du interesseret i at høre mere om nogle af disse projekter, inviterer Building Network til et eksklusivt arrangement mandag d. 4. februar. På konferencen har du også mulighed for at møde og tale med nogle af regionens bygherrer, rådgivere, entreprenører og leverandører.

Konferencen finder sted i centrum af København på fem-stjernet Copenhagen Marriott Hotel, der ligger lige ud til havnekanalen og få minutters gang fra Hovedbanegården.

Læs de seneste informationer omkring arrangementet ved at følge linket

Offentliggørelse af deltagerliste og formidling af kontaktoplysninger 

Ved tilmelding til vores netværkskonferencer giver du normalt samtykke til at dit navn og virksomhed bliver vist på den foreløbige deltagerliste på buildingnetwork.dk før, under og efter hvert arrangement.

Listen sendes endvidere ud på mail til alle deltagere og samarbejdspartnere 1-2 dage før arrangementet samt uddeles i en printet udgave til arrangementet.

Såfremt du ikke ønsker, at vi synliggør og deler dine kontaktoplysninger med deltagere, arrangører eller konferencesteder, som vi afholder arrangementet i samarbejde med, bedes du venligst undlade af sætte flueben i

"Offentliggørelse af deltagerliste og formidling af kontaktoplysninger" 

eller give os besked til os på contact@buildingnetwork.dk.


 

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

Building Network
+45 93 85 75 75
ml@buildingnetwork.dk