Building Network

Kom i dialog med bygherrer, rådgivere og entreprenører på Fyn


Dato og tid

Mandag d. 10. december 2018 kl. 12:30 til 16:30

Tilmeldingsfrist

Søndag d. 9. december 2018 kl. 11:30

Sted

Sinatur Hotel Storebælt
Østerøvej 121
5800 Nyborg
Denmark

Arrangør

Building Network
+45 93 85 75 75
ml@buildingnetwork.dkDer er fuld gang i byudviklingen i Odense, ligesom der også er planlagt mange nye spændende bygge- og anlægsopgaverne på Fyn. Er du interesseret i at høre mere om disse projekter, inviterer Building Network og Fynsk Erhverv til et eksklusivt arrangement mandag d. 10. december. På konferencen har du også mulighed for at møde og tale med nogle af regionens bygherrer, rådgivere, entreprenører og leverandører.

Arrangementet finder sted på Sinatur Hotel Storebælt i Nyborg, hvor du har masser af muligheder for frisk luft og udendørsaktiviteter i det dejlige haveanlæg, på stranden eller i den nærliggende skov.

Læs de seneste informationer omkring arrangementet ved at følge linket


Offentliggørelse af deltagerliste og formidling af kontaktoplysninger 

Ved tilmelding til vores netværkskonferencer giver du normalt samtykke til at dit navn og virksomhed bliver vist på den foreløbige deltagerliste på buildingnetwork.dk før, under og efter hvert arrangement.

Listen sendes endvidere ud på mail til alle deltagere og samarbejdspartnere 1-2 dage før arrangementet samt uddeles i en printet udgave til arrangementet.

Såfremt du ikke ønsker, at vi synliggør og deler dine kontaktoplysninger med deltagere, arrangører eller konferencesteder, som vi afholder arrangementet i samarbejde med, bedes du venligst undlade af sætte flueben i

"Offentliggørelse af deltagerliste og formidling af kontaktoplysninger" 

eller give os besked til os på contact@buildingnetwork.dk.


 

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

Building Network
+45 93 85 75 75
ml@buildingnetwork.dk