Building Network

Kom i dialog med bygherrer, rådgivere og entreprenører i Aarhus


Dato og tid

Onsdag d. 20. marts 2019 kl. 12:30 til 16:30

Tilmeldingsfrist

Onsdag d. 20. marts 2019 kl. 11:30

Sted

Ecopark
Bautavej 1A
8210 Aarhus V
Denmark

Arrangør

Building Network
+45 93 85 75 75
ml@buildingnetwork.dkDer er fuld gang i byudviklingen i Aarhus, ligesom der også er planlagt mange nye spændende bygge- og anlægsopgaverne i Østjylland. Er du interesseret i at høre mere om disse projekter, inviterer Building Network til et eksklusivt arrangement onsdag d. 20. marts. På konferencen har du også mulighed for at møde og tale med nogle af regionens bygherrer, rådgivere, entreprenører og leverandører.

Arrangementet finder sted på toppen af den grønne virksomhedspark, kontorfællesskab og konferencecenter Ecopark, der med et levende og innovativt miljø samt fokus på bæredygtighed lige fra solcellerne på taget – til omdannelse af affald til biogas og til køkkenets fokus på økologi skaber de perfekte rammer for vores næste konference i Aarhus V tæt på motorvejen.

Læs de seneste informationer omkring arrangementet ved at følge linket


Offentliggørelse af deltagerliste og formidling af kontaktoplysninger 

Ved tilmelding til vores netværkskonferencer giver du normalt samtykke til at dit navn og virksomhed bliver vist på den foreløbige deltagerliste på buildingnetwork.dk før, under og efter hvert arrangement.

Listen sendes endvidere ud på mail til alle deltagere og samarbejdspartnere 1-2 dage før arrangementet samt uddeles i en printet udgave til arrangementet.

Såfremt du ikke ønsker, at vi synliggør og deler dine kontaktoplysninger med deltagere, arrangører eller konferencesteder, som vi afholder arrangementet i samarbejde med, bedes du venligst undlade af sætte flueben i

"Offentliggørelse af deltagerliste og formidling af kontaktoplysninger" 

eller give os besked til os på contact@buildingnetwork.dk.


 

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

Building Network
+45 93 85 75 75
ml@buildingnetwork.dk